PORTRETTEN

PORTRETTEN Bij FotoMoments kun je terecht voor portretten van: baby-, peuter-, kleuter, tiener- en volwassen. Verder kan er gekozen worden om het met hele gezin, de familie of met je vriend/vriendin, vriendenclub(groep) of huisdier op de foto te gaan. Ook voor newborn- en zwangerschapsfotografie ben je hier aan het juiste adres. Hieronder volgen enkele voorbeelden.

(FAMILIE)PORTRET Annelieke & Bart, Claudia & Sjoerd met kids – Prinsenbeek    Er moest een mooi portret worden gemaakt voor opa en oma, die 40-jaar getrouwd waren. Niet in het bos, maar op een locatie met een mooi lijnenspel en eventuele rode accenten. Ik koos voor het station in Prinsenbeek. We hadden veel gelukt, het weer was de hele week slecht en juist op deze dag helemaal top, met veel zon.

FAMILIEPORTRETTEN Claudia & Sjoerd met kids – Prinsenbeek  Claudia en Sjoerd wilden graag met hun kinderen op de foto. Gezellig met z’n allen op de trap.

PORTRETTEN Claudia & Sjoerd  En dan nog gezellig samen op de foto.

PORTRETTEN Annelieke & Bart  Annelieke en Bart wilden toch ook wel graag een paar leuke foto’s van hen samen hebben.

PORTRET Edgar  Edgar kwam langs omdat hij graag een leuke foto wilde hebben voor op LinkedIn etc. Nou, dat is gelukt toch?

PORTRETTEN Jolieze en Vincent  Megan, het schoonzusje van Jolieze (en zus van Vincent) belde mij voor het maken van een foto voor haar ouders, die 25 jaar getrouwd waren. Ze wilde graag met haar vriend, broer met zijn vriendin Jolieze op de foto. Toen ik eenmaal aan de slag ging, wilden ze ook  graag nog apart foto’s gemaakt hebben, per stel. Natuurlijk kan dat, zie zelf maar.

PORTRETTEN Megan en Niels  Megan zelf ging graag met haar vriend Niels op de foto.

PORTRET Susanne met vriend  Susanne kwam langs met haar kinderen en vriend voor het laten maken van foto’s voor haar ouders. Tevens wilde ze graag een paar leuke foto’s hebben van haar kinderen. Los daarvan maakten we ook nog een gezellige foto van haar met haar vriend.

PORTRET Debbie met haar vriendje  Debbie wilde graag een paar leuke foto’s hebben van haar samen met haar vriend. De gezellige shoot leverde onder andere onderstaande serie op.

FAMILIEPORTRET Frederique met man, broers en haar kindjes  Frederique belde mij voor het maken van een familiefoto. Ze wilde graag samen met haar man, broers en kindjes op de foto omdat haar ouders zoveel jaar getrouwd waren. De foto wilde ze graag buiten gemaakt hebben, dus gingen we op zoek naar een geschikte locatie. En zeg nou zelf, ze zijn leuk geworden toch?