INFORMATIE

FOTOMOMENTS huwelijksfotografie                                                             FotoMoments huwelijksfotografie en portretfotografie is gevestigd in Breda (Noord-Brabant) en is gespecialiseerd (2005) in het fotograferen van spontane, ongedwongen bruidsreportages, vol passie, humor en emotie. De portret-reportages van FotoMoments zijn spontaan, uniek, onderscheidend en karaktervol.

HUWELIJKSFOTOGRAFIE  Mijn fotografiestijl, bij bruidsfotografie, is ongedwongen, puur, vol passie, emotie en humor. Dit zijn voor mij de aspecten voor een mooie huwelijksreportage. Trendy, romantisch of strak, alle vormen van bruidsfotografie zijn mogelijk.

Dankzij mijn jarenlange ervaring ben ik in staat om sfeervolle trouwreportage te leveren van jullie grote dag. Uiteraard houd ik rekening met jullie wensen en combineer die met mijn creatieve inbreng.

Je kunt me inhuren voor een klein gedeelte van de dag maar ook voor de hele dag, inclusief feestavond.

Veel mogelijkheden zijn er op het gebied van albums, maar jullie zijn niet verplicht om een album af te nemen, een CD-Rom met professionele beelden behoort ook tot de mogelijkheid.

Jullie zijn van harte welkom voor informatie na telefonische afspraak. Dat kan overdag of in de avonduren. Persoonlijk contact is het beste contact.

FotoMoments loveshoots  Buiten dit kun je ook bij mij terecht voor Loveshoots. Een ongedwongen en spontane fotoshoot van jullie samen. Super leuk om te hebben, maar (eventueel) ook om te gebruiken voor jullie trouwkaart of gewoon om in te lijsten. Prachtige beelden van jullie stralende liefde.

PORTRETFOTOGRAFIE  De portretten die ik maak bij FotoMoments zijn van volwassenen, kinderen (baby, peuter, kleuter, tiener), gezin/familie en/of groepen. Ook kun je terecht voor newborn- en zwangerschapsfotografie. De stijl die ik bij mijn portretfotografie hanteer is: spontaan, karaktervol, uniek en onderscheidend. De fotosessie kan zowel in mijn (thuis)studio (tot en met 6 personen) maar ook op locatie gemaakt worden. Op locatie kan het aantal personen uiteraard groter zijn.

Een prettige omgang staat garant voor unieke foto’s van de geportretteerde(n).

Een portret-, familie- of groepsfoto is een populair cadeau. Een cadeaubon voor een fotosessie is een leuk cadeau om te geven maar vooral om te krijgen.

                                                                                                                              bruidsfotograaf  huwelijksfotograaf  trouwfotograaf  huwelijksreportage  bruidsreportage trouwreportage  bruidsfotografie  huwelijksfotografie  trouwfotografie  trouwen  trouwfoto’s